4-hjulingar
Big Grizzly
Big Grizzly är den enda fullvuxna ATV i denna prisklass. Denna ATV har det många andra ATVs saknar i styrka, storlek och kvalite. Den har en stark fyrtaktsmotor på 168cc med ett härligt vridmoment och gång. Big Grizzly är utrustad med två ljuddämpare, 5 växlar framåt och givetvis backväxel. Färg: grön
Buzz 50
Buzz 50 är utrustad med en stark 50cc skotermotor med automatväxel, el-start, separat smörjning samt automatchoke finns. TWS Buzz 50 har en riktig fjädring fram och bak. Som standardutrustning på denna lilla tuffing finns 2st "dödmans grepp", låsbar handbroms, hastighetsbegränsare och en sitthöjd på 34cm. Rekommenderad ålder från 4 år i målsmans sällskap. OBS! Kan endast köras på tävlingsbana eller inhängnat område. Finns i färgerna blå och gul.
Cobra Unilli
Cobra Unilli är den enda EU 45 ATV:n med stora hjul. Unilli versionen bygger på den i USA så populära 100cc modellen som har anpassats till gällande 45km EU-moped reglerna. På utrustningssidan finns det en mängd tillbehör att tillgå bland annat ett snöblad, pakethållare fram och bak samt dragkrok. Givetvis finns det en vindskiva att sätta på och vill du tävla finns det en 70cc sats att tillgå. Finns endast i blå färg.
Wow 90
Wow 90 är gjord för en mer dynamisk och spännande körning, det är skillnad mellan en 50 cc och 90 cc ATV. Den fotmanövrerade bakbromsen är lätt att hantera. Parkerings-bromsen och död-mans-grepp garanterar förarens säkerhet. De justerbara fotstöden gör att ATV:n passar en rad olika åldrar. Wow 90 har en kraftfull 2-takts motor med CVT system vilket erbjuder högt vridmoment som ger ett förträffligt start- och stigningsutförande. Finns endast i röd färg.
Kontakta oss för mer information! Telefon: 031-475968