Länkar
SYM
SANYANG Industri (Sym) är en av Taiwans större tillverkare av skoters. Idag tillverkar företaget ca 500.000 2-hjulingar och 60.000 Hondabilar av modellerna Civic och Accord.
RIEJU
Riejus mål är att tillverka mopeder med hjälp av ny teknologi. Designen av nya modeller är en kombination av användandet av CAD-program, tävlingsresultat och den tekniska erfaranheten hos personalen. Resultatet har blivit en moped som passar alla typer av körning, både i terräng och stad. Vidare är deras mopeder tillförlitliga, bensinsnåla och miljövänliga.

De senaste åren har Riejus mål varit att nå en hög kvalitetsnivå, både i produktion och slutprodukt, för att erhålla en ISO-9001 certifikation.l
TOMOS
Tomos Nederland ligger i staden Epe, Nederländerna och grundades 1964. Företaget har 35 anställda som dagligen monterar 40 mopeder av komponenter som är tillverkade i Slovenien. 1998 sålde Tomos över 10000 mopeder. Tomos Nederland är den enda europeiska tillverkaren vars mopeder är exporterade till Japan.
GASGAS
GasGas ligger i Spanien och tillverkar enduro, cross, mopeder, supermotard med mera. Maskinerna levereras fullutrustade från deras nybyggda fabrik med de bästa komponenterna på marknaden.
HYOSUNG
Hyosung Motors & Machinery Inc tillverkar motorcyklar och grundades 1978 i Syd-Korea. Allt sedan deras tekniska samarbete med Suzuki Motor Corp of Japan startade 1979 så har Hyosung Motors & Machinery Inc drivit på produktionen av högkvalitativa motorcyklar och reservdelar.

Utrustade för att klara av en årlig produktion på 200000 motorcyklar marknadsförs Hyosung både inrikes och utrikes. Hyosung Motors & Machinery Inc är landets största exportörer av motorcyklar och innehar ca 40 procent av den inhemska marknaden.
MICROCAR
Microcar tillhör Bénéteau gruppen, en av världens ledande segelbåtstillverkare. Deras motto är kvalité vilket de uppfyller genom att granska varje del i produktionslinjen, varje bil kontrolleras flera gånger innan den skickas iväg. Bilarna tillverkas i en mycket modern och effektiv fabrik i Frankrike.
4-HJULINGAR
Fyrhjulingarna som vi säljer kommer bland annat från Motortek som tillverkar Big Grizzly samt Hysong.
PGO
Motorcyklar, mopeder, 3-hjulingar, 4-hjulingar och även el-skotrar. Stort sortiment och tillbehörs program.
 
 
GIANT
Världens största cykeltillverkare som leder utvecklingen framåt vad det gäller tävlingscyklar, både för väg och skog. Racing i all ära men man kan utöver det även presentera ett komplett program där de flesta cyklister kan hitta sin favorit utifrån sitt sätt att cykla.