V Ä L K O M M E N !

Hjärtligt välkommen till Torslanda Cykel.

Våra öppetider är vardagar:
Tisdag - Fredag 9.00-18.00.


Vi strävar alltid att kunna erbjuda dig som kund den BÄSTA servicen, och kvalitén, utan att rubba på den personliga servicen till dig som kund. Hos oss handlar du tryggt, som många andra nöjda kunder har gjort i åratal.

Vi säljer motorcyklar, mopeder, skotrar, fyrhjulingar, mopedbilar (microcar), elcyklar, minicrossar, supermotard-, cross-, endurocyklar med mera. Här hoppas vi kunna erbjuda er information om vår affär samt vår försäljning. Har du frågor så ring oss gärna helst! Men självklart går det också bra att skicka ett e-post eller fax.

Vi har även stort sortiment av cyklar, handikappshjälpmedel, samt tillbehör till försäljning. Gör som många andra nöjda kunder, besök vår butik på Smyckegatan 2 i Västra Frölunda.

Vi har även en stor nybyggd verkstad, där vi reparerar skotrar,
cyklar, mopeder och 4-hjulingar.


Vi kan hjälpa till med fördelaktiga lån (1-12 mån räntefritt) eller 36 mån alternativt 72 mån till lågräntekostnad. Ring för aktuell procentsats!

Förarbevis för EU-moped
Vi är licenserade utbildare av Cykelhandlarnas Riksförbund (CRF) och godkända av Vägverket. Kontakta oss för vidare information av utbildningen.


Öppetider: Tisdag - Fredag 9 - 18.
Telefon: 031 - 47 59 68, Fax: 031 - 45 49 80
Adress: Smyckegatan 2, 426 50 Västra Frölunda
E-post: martin@torslandacykel.se

Antal besök: 189266
 
Ett av alla våra varumärken!