Rieju - mopeder - minicross
Rieju MRX
Drac MRX är en modern skapelse med mycket inovativa lösningar och är ett tillskott i Riejus serie av offroadmopeder. MRX är fylld av tekniska finesser och har en härlig detaljkvalité. Den nya EU motorn från Minarelli har förfinats för att passa ihop med det nya stabila chassit. MRX har även den nya grova gaffeln från Sebac (Paioli), Unilink fjädring bak, nya stora bromsar från AJP både fram och bak, ljuddämpare i aluminium samt svarvade hjulnav i aluminum.
Finns i färgerna: Röd/Svart/Blå
Rieju Drac RR Sport
Rieju Sport edition är en av sveriges mest sålda mopeder med många nöjda ägare. Som tidigare finns den populära Drac versionen endast som EU 45 km/h, givetvis med den helt fantastiska Minarelli motorn med 6 växlar, up-side-down gaffel från Showa samt Uni-link fjädring bak ser till att de fina vägegenskaperna är på topp.
Finns i färgerna: Svart/Röd/Blå/Gul

Rieju Drac RR Supermotard
Detta är supermotardversionen av Rieju Drac RR Sport med samma förtklassiga utrustning. givetvis är de breda och högglanspolerade supermotardfälgarna standard. Finns i färgerna Gul/Blå, Svart, Blå

Rieju SMX
SMX är en modern skapelse med mycket inovativa lösningar och är ett tillskott i Riejus serie av supermotard mopeder. SMX är fylld av tekniska finesser och har en härlig detaljkvalité. Den nya EU motorn från Minarelli har förfinats för att passa ihop med det nya stabila chassit. SMX har även den nya grova gaffeln från Paioli, Unilink fjädring bak, nya stora bromsar från AJP både fram och bak, ljuddämpare i aluminium, svarvade hjulnav i aluminum. Finns i två färger: Svart eller Blå.
Kontakta oss för mer information! Telefon: 031-475968